کد خبر 301642
۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۸

اهدای اعضای جوان اهل باغملک به سه نفر زندگی بخشید

اهدای اعضای جوان اهل باغملک به سه نفر زندگی بخشید

مسئول مرکز فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: شانزدهمین عمل اهدای عضو یک پسر ۱۹ ساله مرگ مغزی اهل میداود باغملک به سه بیمار نیازمند زندگی بخشید.

به گزارش حیات، دکتر عباس چنانه یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: عمل اهدای عضو این مرد جوان که به علت تصادف دچار مرگ مغزی شده بود با رضایت خانواده وی با موفقیت در بیمارستان گلستان اهواز انجام شد.

وی افزود: هر ۲ کلیه و کبد بیمار این مرگ مغزی به افراد نیازمند پیوند زده شد.

پانزدهمین عمل اهدای عضو از یک بیمار مرگ مغزی اهل امیدیه، پنجم مردادماه در بیمارستان گلستان اهواز با موفقیت انجام شد.

به گفته وی در کشور روزانه ۱۰ تا ۱۲ نفر به دلیل عدم دسترسی به عضو مورد نیاز جان خود را از دست می‌دهند به عبارت دیگر هر ۲ ساعت یک نفر بر اثر نبود عضو پیوندی فوت می‌کند.

اهدای عضو یک فرآیند جراحی است که در آن یک عضو از کار افتاده با عضوی سالم از فردی دیگر جایگزین می‌شود.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha